Måndag

Ny vecka! Större delen av dagen gick åt till att jobba med ett projekt i datasäkerhet. Inte det roligaste med tanke på att våra lärare tycker att vi ska använda oss av "ingenjörsmässig problemlösning", vilket i detta fallet innebär att vi får en lista med saker att göra utan några som helst instruktioner. "Skapa ett självsignerat certifikat med hjälp av Open SSL". Eh, vad sa du, sa du? Men men, det brukar lösa sig till slut. På att imorgon igen!

Ärtan fick sig en skrittur idag tillsammans med R och hennes Lina. Det var mörkt, kallt och väldigt mycket farliga ting ute i naturen. Jag hade sjukligt mycket kläder på mig och klarade mig från att frysa nästan hela vägen. Lite stolt, är typ första gången det händer! Denna kyla..
Till middag lagade jag och sambon ugnsgratinerad torsk med hackat ägg och bechamélsås (kan även beskrivas som fiskgratäng) som serverades med ett fluffigt (inte ett dugg fluffigt, men visst låter det mycket lyxigare?!) potatismos och gröna ärtor. Det var i alla fall mycket gott. Rekommenderas!

Har nog inget mer revolutionerande att skriva om just idag, så får säga nattinatt istället! Sov gott.

Kommentarer
Postat av: Sara Carlsson

sv: ja, det är mest en otrolig massa energi som han måste bli av med, han är dock himla lugn i boxen konstigt nog, sover och kopplar av, det är när han kommer ut i ridhuset som han blir alldeles till sig :)



Nej, han får inget kraftfoder, det skulle bara bli pannkaka av det. Han får lite mineraler och B-vitamin, plus en morot på kvällen för att han inte ska bli avundsjuk och banka på boxdörren när de andra hästarna får sitt kraftfoder ;)



Ja, lina och hjälm är bra att ha. Blir mörkrädd när man ser folk med "tokiga" hästar som varken har hjälm eller annat på sig..

Det är så lätt att det händer något när man har en vilde till ponny .

2012-01-30 @ 23:12:28
URL: http://carlssonpataket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0